CHP Uşak İl Başkanı Sert Açıklamalar Yaptı | Uşak İli Banaz İlçesi Haber Kültür Yaşam Portalı
sex shop urunleri

CHP Uşak İl Başkanı Sert Açıklamalar Yaptı

Reklam

CHP İl Başkanı Ferit Celal Güray, Parti binasında yaptığı basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Ferit Celal Güray, Danıştay’ın okul müdürleri atamasıyla ilgili verdiği kararın, bir an önce uygulanması gerektiğini bildirdi.

Ferit Celal Güray, CHP Uşak İl binasında düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde gerçekleştirilen okul müdürleri atamalarıyla ilgili Danıştay’a açılan davaların sonucunda, atama kararlarının durdurulduğunu belirtti.

Okul müdürlerinin haksız ve hukuksuz olarak görevden alındığı ileri süren Güray, mili eğitim müdürlüklerinin, Danıştay’ın verdiği karar doğrultusunda okul müdürlerinin eski görev yerlerine dönmesine imkan tanıması gerektiğini ifade etti. Haksız ve hukuksuz olarak görevden alınan yüzlerce Okul Müdürü Mağdur vaziyettedir, hukukun verdiği kararlar derhal uygulanmalı ve Okul Müdürleri görevlerine iade edilmelidir.

Her konuşmalarında Üstünlerin Hukuku değil, hukukun üstünlüğünden bahsedenler önce hukukun verdiği kararı uygulamalılar. Partizanca yapılan atamaları derhal değiştirmeliler dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Görüşleriniz Bizim için Değerlidir Yorumlarınızı Bekliyoruz...

sanalbasin.com üyesidir Yandex.Metrica
Elektronik Sigara Likiti -